søndag den 11. september 2011

5 sejre i træk!











For anden løbsweekend i træk scorede Tommy Nygaard, Ikast, maks point i Suzuki Swift Challenge. Det skete, da den sjette og næstsidste af årets mesterskabsafdelinger blev kørt på Ring Djursland i forbindelse med banens sæsonafslutning, Sensommerløbet.

Steffen Petersen, Bredebro, havde været hurtigst i tidtagningen med to tiendedele af et sekunds forspring til Tommy Nygaard, men Tommy kom bedre af sted og kunne runde første sving som etter. Denne placering kunne han holde hele løbet igennem, og rulle over målstregen til en surværen sejr.

I andet heat skulle Tommy Nygaard starte som nummer fire, men det virkede ikke til at være nogen hindring for ham. Han fik passeret Henrik Sørensen, Peter Sørensen og Rudi Larsen allerede på første omgang, og så virkede det nærmest til, at han ville få let løb mod sin femte sejr i træk. Men mod slutningen var han ved at blive indhentet. I mål var Steffen Petersen godt et sekund efter vinderen Tommy Nygaard.

Steffen Petersen fik dog ikke lov til at beholde andenpladsen. Efter en protest blev det konstateret, at sprinklerbeholderen var fjernet på hans bil, hvor der var etableret ekstra køleluft, hvorfor han blev udelukket.

Sidste afdeling i mesterskabet køres på Padborg Park d. 8. og 9. Oktober.