mandag den 16. august 2010

Svær weekend på Ring Djursland.


















d. 14-15. August blev ”August-løbet” på Ring Djursland kørt . Tommy havde denne weekend ikke store forhåbninger om en topplacering. Bilen var tung… Rigtig tung.
Efter den store succes ved sidste løb på Jyllands-ringen skulle Tommy have 90kg bly med ud at køre, og Tommys bil blev dermed feltets absolut tungeste bil.
Træningen som blev kørt lørdag morgen forløb ellers over alt forventning. Der var regn i luften, og dette skulle vise sig at være positivt i forhold til den tunge Suzuki swift. Tommy var hurtigst af de 27 startende. Så nu var det bare at håbe på regn.
Sådan gik det dog ikke. Banen tørrede op, og det blev varmt. Tidskørslen blev afviklet og her kunne Tommy mærke straffen for at være tung. 10. bedste tid var hvad det kunne blive til. 1. løb blev afviklet søndag formiddag, og også dette i tørvejr. Her kunne Tommy køre et udramatisk løb og ende sit løb som nummer 9.
Heldet denne dag skulle senere vise Tommy at en enkelt bil foran blev udelukket med en teknisk ulovlighed, og dermed kunne Tommy rykke op som nummer 8. Til andet løb vender man de 8. første til startgridden, og pludselig kunne Tommy rykke op og starte i pole position til andet løb.
Andet løb blev kørt med flere tætte kampe, og Tommy kunne søndag eftermiddag køre over målstregen som nummer 3.
Næste løb er i Padborg om 14 dage.