søndag den 25. april 2010

1. og 2 afdeling af DM er nu kørt












I weekenden blev de 2 første afdelinger af DM kørt på Jyllands-ringen.
Disse dage bød både på opture, nedture og opture igen. Lørdag morgen blev der lagt ud med træning. Tiderne var hurtige. Tommy var hurtigst med det samme og valgte derfor at køre i pit og spare på slidtage af bilen. På allersidste omgang i træningen bliver Tommy dog passeret af en enkelt kører, og slutter dermed som nummer 2.
Lørdag eftermiddag køres tidskørslen. Igen er Tommy hurtigst i det meste at tidskørslen, men må til sidst se sig slået ganske lidt at John Gammelgård i peugeot. Tommy starter søndag morgen nummer 2. Denne placering holder Tommy fra start til mål, men kan dog inkassere både hurtigste tid i løbet, samt ny banerekord i klassen.

Jublen varer dog kort. Ved teknisk kontrol viser det sig at en skrivefejl har sneget sig ind i dækreg. listen for Tommy, og han bliver taget med et højre forhjul som ikke er registreret inden tidskørslen lørdag. Dvs. at Tommy bliver udelukket at løb 1, mister sin placering og skal starte bagerst i andet løb.
En hård fejl at sluge for teamet, og ikke mindst Tommy... Alle bliver dog hurtig enige om bare at se fremad mod løb 2.

løb 2 starter Tommy fra sidste startplacering (nummer 23), og der er kun én vej, fremad. Dette bliver omsat til virkelighed, og efter bare 6 omgange er Tommy på en 2. plads. Denne holder i mål, og hertil kommer også en hurtigste omgangstid i løbet. Efter en hel fantastisk indsats kan Tommy gå på podiet som nummer 2.
Efter løbet udtages bilerne igen til teknisk kontrol, og der er denne gang ingen problemer for Tommys Suzuki.
En svingende weekend, men som endte godt:-)

Næste løb er på Padborg Park d. 15/16 maj.