søndag den 17. oktober 2010

Finale DM 2010












d. 9.-10. Oktober blev finalen i Dm 2010 kørt på FDM jyllands-ringen.


Tommy lagde hårdt ud som hurtigste mand under lørdagens træning. Finaleløbet på jyllands-ringen blev også løbet hvor der skulle og kunne eksperimenteres lidt med bilens "setup", og dette blev der også. Desværre skulle vi prøve et "setup" som ikke virkede til tidskørslen lørdag eftermiddag. Dette gav en startplacering som blot 7. bedste startplacering.
Søndag morgen blev løb 1 kørt, og her var Tommy lynhurtig fra starten. Allerede på 2. omgang var Tommy oppe som nummer 2, og her blev det til mange meget tætte kampe med Michael Skipper(ford fiesta). Kampene fortsatte helt til løbets afslutning, og her måtte Tommy så tage til takke med en 2. plads. Dog med løbets absolut hurtigste omgangstid.
Løb 2 skulle Tommy igen starte fra 7. placering. Igen var der fart på Tommy. Løbet igennem kørte Tommy sig op igennem feltet og kunne igen efter 15 omgange indtage 2. pladsen, denne gang efter John Gammelgård (Peugeot).

Efter løb 2 blev årets medaljer overrakt, og her kunne Tommy hyldes for en velfortjent sølvmedalje i DM 2010.

Nu er sæson 2010 ved vejs ende, og opladningen til sæson 2011 er begyndt. Hvad 2011 byder på ved ingen endnu, men det er sikkert at Tommy igen i 2011 er at finde på de danske baner.

En stor tak skal der lyde til alle de hjælpere og sponsorer som i 2010 har hjulpet Tommy til den flotte sølvmedalje. TAK FOR 2010, og god vinter til jer alle!