søndag den 28. august 2011

3 sejre til Tommy ved Grand Prix Danmark

I weekenden blev Danmarks største motorsports-weekend afholdt på FDM jyllands-ringen ved Silkeborg. Tommy Nygaard (Ikast) og Castrol Racing, var i denne weekend til start i hele 2 klasser. I klasserne gr. N 1600 Challenge og Suzuki Swift-cup. Han startede fredag med at sætte henholdsvis hurtigste og næsthurtigste tid i de to klasser. Tidskørslerne endte ligeledes i forreste startrække af de 25 kørere i 1600 challenge, mens Tommy blev henvist til 2. startplacering i swift-cuppen.

Udgangspunktet til løbene var gode, og målet var klart; Alle løb skulle vindes. Begge løb i Swift-cuppen førte Tommy fra start til mål, og vandt med stor margin til Steffen Petersen (Skærbæk) i begge løb. 1600 challenge-løbene gik også rigtig godt for teamet fra Ikast. Lørdag eftermiddag blev første løb kørt, og her kørte Tommy en sikker sejr hjem med 12 sekunder ned til Dennis Bannergård (Græsted). Søndag blev 2. løb kørt i 1600 challenge. Da men til løb to vender de 8 første biler fra 1. løb placering, skulle Tommy således starte nummer 8 i løb 2. Løbet blev svært og hårdt. Det var svært for Tommy at kæmpe sig op i feltet, men efter en mindre kollision med en anden deltager, kunne Tommy køre over målstregen som nummer 5. Selvom Tommy ikke kunne fuldende rækken af flotte 1. pladser, kunne han dog glæde sig over at have kørt løbets hurtigste omgangstid.

En god weekend med 3 1.-pladser ud af 4 mulige til årets største løbs-weekend i Danmark.

Næste opgave for Tommy og Castrol Racing bliver på Ring Djursland d. 10.-11. September.