mandag den 17. maj 2010

Sejr til Nygaard












I weekenden blev 3. og 4. afdeling af DM kørt på Padborg park. Tommy og team Castrol racing var godt forberedt, og klar til at yde en god indsats.

Lørdagens træning kørte Tommy på gamle dæk og blev her placeret som nummer 4. Tidskørslen blev kørt lørdag eftermiddag, og her endte det med en startplacering som nummer 2 til første løb.

Lørdag aften begyndte det at regne meget i sønderjylland. Dette fortsatte op af formiddagen søndag, og dermed skulle løb 1 afviklet i regnvejr. Dette skulle blive Tommys debut i regnvejr med "Swiften", og han var derfor meget spændt.
Starten gik og Tommy er godt med. Han ligger lige i hælene på nummer 1, og har overskud fra start. Han når desværre kun 1 omgang inden der opstår et alvorligt problem. Gearkassen sætter sig fast i 3. gear. Heldigvis var det jo regnvejr, og Padborg Park består ca. 60% af 3. gear. Tommy vælger at blive ude på banen, og kører løbet igennem med kun 3. gear. 12 omgange senere kan Tommy utroligt nok køre over målstregen som nummer 6. KUN med 3. gear!

Først om eftermiddagen skulle andet løb køres, og her skulle Tommy starte nummer 3. Banen var nu tøret op, og nu skulle der præsteres, for at indsamle point til DM stillingen. Efter 1,5 omgang var "Swiften" i spidsen af hele feltet, og her blev den resten af løbet. En markant sejr som slutning på en ellers våd weekend.

Næste løb er på Ring Djursland d. 5. Juni.